December!
Door: Annick
Blijf op de hoogte en volg Annick
05 December 2014 | Spanje, Torremolinos
Het is december, de maand van banketletters, kerstdiners en oliebollen! Ik doe mijn best om jullie een beetje eerder op de hoogte te brengen van alles, in plaats 6 maanden later wat oud nieuws te verkondigen. Verder doe ik mijn best om Spaans te leren, mijn highscore in Dots te verbeteren en series te kijken. Want ja, ik heb zowaar wat vrije tijd tussen het werken door, hoe heerlijk is dat! Ik ben er helemaal gelukkig mee!
Ook ben ik erg gelukkig met het bezoek wat ik de afgelopen maand november heb gehad hier. Eerst is mijn lieve zusje Feline een paar dagen langs geweest en we hebben hmmm… vooral heel veel gegeten! We zijn op stap geweest in Málaga (dat was erg leuk, denken we), gegeten, met onze brakke hoofden sightseeing in Ronda gedaan, gegeten, meer gegeten, Mijas bezocht en nou ja, we hebben het heel gezellig gehad :) Daarna is vriendinnetje Stephanie langs geweest, want die had nog tickets van Vueling tegoed (jeej). We zijn naar Córdoba gegaan voor een nachtje, door de smalste straatjes OOIT gereden om bij het hotel te komen, veel gelopen door de stad, ook naar Mijas geweest en een dagje mee op excursie naar El Torcal en Antequera waar ik ook nog nooit geweest was :) Vooral ook heel veel en fijn bijgepraat, héle leuke dagen!
Iets minder gelukkig werd ik daarna van een e-mail om de volgende zomer in Kroatië te gaan werken, wauw! Ik had een tijdje in gedachten in de zomer niet verder te gaan met het werk, maar nu werd de keuze even iets moeilijk gemaakt. Veel denken, denken en denken en uiteindelijk besloten te stoppen voor de zomer. Ik kom eerst een tijdje naar Nederland om jullie allemaal te zien (oef, wat kijk ik daar naar uit) en daarna is het de bedoeling om terug te gaan naar Málaga om in de zomer te wonen en te werken. Vraag me niet hoe en wat, want ik heb serieus geen idee.. maarrrr als ik heel eerlijk ben, is dat ook wat het leuk maakt op het moment, een nieuw avontuur! “Volg je hart, want dat klopt” kreeg ik doorgestuurd en dat is wat ik ga doen!
Zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte :)
Maar dat is niet alleen waarom ik deze blog heb geschreven voor nu, ik wil jullie ook allemaal een hele fijne decembermaand wensen, geniet van alle feestdagen en ik hoop dat jullie die gezellig met familie of vrienden vieren, geniet daarvan!
Heel veel liefs uit Spanje,
xxxxxx Annick
05 December 2014 - 10:17
Johan:
He Annick, vanavond spreek ik je hopelijk op Skype nog even om toch een beetje Sinterklaas met ons te vieren. Wat een spannende ontwikkelingen bij jou. Dat je Kroatie laat schieten! Echt een prachtig land hoor! Maar ik heb zo'n vermoeden dat er iets anders is dan zon, zee en een mooi land dat je in de zomer weer terugbrengt naar Malaga...
Hebben we daar nou tachtig jaar voor gevochten om van de Spaanse overheersing af te komen: laat jij je veroveren door een Spanjaard....! O, en nu we het toch over oud zeer hebben: 21 december 1983: Spanje-Malta 12-1.... kun je daar je vriendje nog eens stevig over onderhouden! Eerst excuses over deze schandalige omkoping en daarna pas de relatietest bij de chinees!
Groet,
ome Johan
05 December 2014 - 10:31
Jessica:
Leuk om weer eens wat van je te lezen!
Je hebt gezellige tijden achter de rug, en hopelijk blijft het nu ook wat rustiger, zodat je een beetje bij kunt komen! Wanneer kom je ook alweer naar Tenerife? In Februari toch?
Volg je hart, want dat klopt... dat is inderdaad een hele goeie! Dapper dat je voor jezelf kiest, en toch weer terug gaat naar Malaga... jij vind wel een passende job, dat weet ik zeker ;)
Voor jou ook een hele fijne decembermaand, geniet van de feestdagen & maak er iets moois van.
Liefs,
Jessica -
06 December 2014 - 00:58
Stephanie:
<3 -
24 Januari 2015 - 13:02
Nanja:
Hi Annick, long time no see/talk. Tja, jij al tijden in Spanje, en ik hang al bijna een jaar in Australië. Leuk even een update van je te lezen. Lastig wanneer je soms moet kiezen, wikken & wegen indd, maar goed dat je op je gevoel afgaat. Alles gaat vanzelf op zijn plek vallen straks. Ik kom in april terug naar NL, maar who knows? misschien kan ik je ook wel komen opzoeken in Espana! Veel plezier & knuffels