Dag Nederland!
Door: Annick
Blijf op de hoogte en volg Annick
08 April 2013 | Nederland, Woudrichem
Jawel jawel, het is weer zover, ik ga weer op reis en dus tijd voor een serie nieuwe reisverslagen! Of daar zal ik in ieder geval mijn best voor doen :)
Mijn maandje in Nederland was kort maar krachtig. Nadat ik ben teruggekomen uit Lille heb ik ongeveer 4 weken vakantie gehouden in Nederland. Lekker genoten van het heerlijke lenteweer! Of nee, alles behalve dat. Wel heel veel leuke dingen gedaan met al m'n leuke vriendinnetjes, zusje en familie. Toch wel raar om dan weer afscheid te nemen en ik moet het toch nog even melden: ik ga jullie missen! Nu ben ik, na mijn niet al te geweldige ervaring in Lille, weer helemaal opgeladen voor een nieuw avontuur!
Na een dag fulltime inpakken, koffers wegen, uitpakken, inpakken etc etc is het over een paar uurtjes tijd om richting Schiphol te gaan. Om 5.45 stijg ik samen met mijn collega'tjes op naar Antalya en dan hebben we nog een flinke busreis te gaan naar Marmaris. Als ik daar ben aangekomen zal ik vast snel weer een hele zonnige update sturen :)
Oh, en berichtjes zijn altijd leuk om te lezen, want ik hoor natuurlijk graag hoe het met jullie in Nederland gaat :)
Tot snel weer!
Veel liefs,
Annick
08 April 2013 - 21:23
Stephanie:
Meis, enorm veel succes in Turkije! :) Zet 'm op en knallen daar!!
Geniet van het heerlijke weer daar, make us jealous! :P
Liefs,
Steef xxxx -
08 April 2013 - 21:59
Mariska:
Hey Annick,
Heel veel plezier en succes met je nieuwe avontuur!! Maak er iets moois van ennu..... Wel veel foto's in je mooie tenues hè ;-).
Goede reis en tot een volgend bericht!
Grtjs en lfs Hans, Mariska ,Lotte en Senna -
08 April 2013 - 23:29
Sarina En Jan:
Hoi Annick,
Goede reis en behouden aankomst! Doe voorzichtig daar....we kijken uit naar je volgend reis verslag.
Groetjes, Sarina en Jan -
09 April 2013 - 09:02
Betty:
Hoi Annick,
Vanuit onze mobile-home in Zeeland wens ik je veel succes.
Je gaat waarschijnlijk heerlijk de zon tegemoet.
Liefs,
Betty -
09 April 2013 - 12:27
Nanja Wierda:
Hi Annick, Nou helaas niet meer kunnen meeten voor een koffie afgelopen week. Maar Jeeeejj ik mag komende maanden weer lekker je blog volgen, want ik vind het natuurlijk reuze boeiend om te volgens wat jij allemaal gaat beleven in Turkey land :P Succes! Liefs, Nanja -
09 April 2013 - 19:37
Oma:
Lieve Annick,
Je bent goed aangekomen heb ik gehoord, maar toen nog die lange busreis!
Je was wel gaar denk ik! Ik heb het weer in Marmaris opgezocht: 18 graden, toch wel lekkerder dan hier!
We horen nog wel over alles wat je beleeft!
Liefs oma, opa -
12 April 2013 - 09:30
Richard:
Hey Annick,
Vandaag en morgen geeft Weeronline een 10 voor Marmaris met 22-24 graden.
Toch wel een heel verschil met hier .... :-( jaloers!
Heel veel plezier daar, we lezen je verhalen hoor!
Richard -
12 April 2013 - 19:23
Coert&Sonja:
Hee Annick,
Veel (werk)plezier daar!! Geniet vooral van de zonnige temperaturen!
Wij hadden hier vandaag een gevarieerd weerbeeld: regen,hagel en onweer met af en toe een vleugje zon. Om jaloers op te worden,dus :)
Liefs Coert,Sonja en Joël